25 mei 2017 / by Henny Reumerman

Das Haus Der Anatomie - 

(The Haus der Anatomie was a school or college where students could study to achieve a scholarship in physiotherapy. The school opened in the late 1930s and was in use until the 2000s when the student number become to great for the building to handle. The school moved to new premises and the old building was left abandoned.) 

De eerste locatie bleek midden in een redelijke villawijk te staan. Aangekomen (met aanwijzingen) bij de plek waar we naar binnen konden bleek er al iemand aanwezig, met hetzelfde doel gelukkig. 2 Duitse kerels sjokte daar al rond met camera. Grappig dat 1 van de 2 meteen begon te praten (in het Duits, we staan tenslotte in Duitsland), verstaan doe ik het wel maar verstaanbaar maken is een tweede. gelukkig is Henny goed in beiden. Wij gingen aan de slag met de 'hotspot' van deze locatie : de praktijkles ruimte. We stonden namelijk in een pand waar voorheen opleidingen voor fysiotherapeuten werden verzorgd.