27 mei 2017 1e locatie / by Henny Reumerman

Ballsaal C

Een balzaal met toneel gelegen op een hoek aan een uitgestorven doodlopend straatje. De enige entree tot de balzaal is een stenen trap buiten die halverwege was ingestort. Maar binnenkomen was makkelijker dan het leek, geen enkel probleem zelfs. Binnen aangekomen was het wel oppassen voor de rotte houten vloer. Het toneel stond vol met onkruid van bijna een meter hoog. Via het kapotte dak er direct boven keek je zo naar de opkomende zon. Helaas werkte de zon niet echt mee op deze locatie veel grote ramen en gaten in het dak waardoor de felle zon al snel naar binnen scheen.

Mark  was nog bezig met de balzaal en het toneel toen ik een kijkje ging nemen in een zaaltje ernaast en het trappenhuis. Ik kon het niet laten om even boven te kijken ook al was de boel boven nog rotter dan beneden. Boven aan de trap kregen ik en de 'bewoner' van het pand de schrik van hun leven, met een rotvaart vloog er een kat langs hem de trap af door de balzaal naar buiten.