5 augustus Train Graveyard / by Henny Reumerman

Op de snelweg onderweg naar een volgende locatie zagen we naast een bedrijventerrein een braakliggend terrein waarop een aantal oude treinen en wagons gedumpt waren, ook stonden er wat grote grondmachines en hijskranen weg te roesten.

Daar aangekomen was er maar 1 mogelijkheid om dat terrein op te komen en dat was door de achtertuin van een huis of een stuk verder over een hoog hek heen klimmen wat ook aardig in het zicht was, we hebben er voor gekozen om eens netjes aan te bellen bij dat huis en het eens anders dan normaal aan te pakken. 

Als het een grotere meer 'interessante' locatie was geweest hadden we liever gegokt op het hek dan aanbellen en toestemming vragen. 

Aangebeld, het duurde even maar er kwam een bouwvakker naar de deur en hoorde ons verhaal aan en zei 'je wilt niet weten hoeveel hier al hebben geprobeerd door mijn tuin het terrein op te komen, zelfs met fietsen en brommers willen ze gewoon doorrijden' dat leek ons nogal onbeleefd (over het hek klimmen verderop klinkt dan toch veel 'beschaafder' vonden wij maar dat hielden we maar voor ons) 'hij zei niemand toestemming te geven maar toen hij mijn bouwvakkers kloffie zag (mijn bouwlaarzen en veiligheidsbroek) mochten we toch het terrein op.

Eenmaal aangekomen in de brandende zon zijn we daar niet heel lang bezig geweest.  

Deze konden we nu ook van onze lijst strepen.

35626254504_bd8d0424b0_k.jpg
35653447853_c4aa12f371_k.jpg