2 juli 2e locatie / by Henny Reumerman

Legendary Victory of The Phoenix

Mark en ikzelf....

Mark en ikzelf....

09:40 kwamen we aan bij het vliegtuig. Deze stond op een niet afgesloten terrein waar we zo op konden lopen en natuurlijk deden we dat ook of dat de normaalste zaak van de wereld was. Zonder bluffen kom je nergens natuurlijk.

Al snel komen we 2 mannen tegen en leggen we even kort uit dat we alleen maar komen om foto's te maken en hebben we permissie om ons gang te gaan. Wie of wat het waren weten we niet en het maakt ook eigenlijk niet uit we konden doen waar we voor kwamen, foto's maken van en vooral in het vliegtuig.

Het lijkt op een Uiver (DOUGLAS DC-2) maar heeft 2 motoren op elke vleugel in plaats van 1 zoals de Uiver. De uiteindelijke naam is de C-54 Skymaster.Wat hebben wij ons uitgeleefd en vermaakt in dat bakbeest. Zelfs Mark zijn Fisheye is tevoorschijn gekomen waarmee we selfies hebben gemaakt in de cockpit. Wat hebben we gelachen. Ook hebben we een paar gave shots gemaakt op de verrijdbare trap buiten aan het vliegtuig.

Ik pas er maar net in.... tijd voor een dieetje!!

Ik pas er maar net in.... tijd voor een dieetje!!